Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till träning för B-tränare Annki Andersén Gerdin

25 JUN 2019 19:14
  • Skapad: 25 JUN 2019 19:14

Inbjudan till träning för B-tränare Annki Andersén Gerdin
​på Trossnäs FRK 12-13 alt 13-14 juli samt​
26-27 alt 27-28 juli

Träningen vänder sig till alla som rider fälttävlan från nybörjare till högre nivå. Även de ryttare som aldrig provat på, utan vill börja rida fälttävlan är varmt välkomna till en späckad helg av nya kunskaper.

Första passet är en teknik och terrängsits träning. Annki är en mycket noggrann och metodisk tränare som ger alla ryttare tips och möjlighet att på ett begripligt sätt förbättra sin position på hästen. En funktionell sits ger en säkrare och effektivare ridning. Vi kommer att vara på terrängbanan och använda oss av bla våra banker och vårt vatten för att nöta in detta.

Andra passet som ges fm andra dagen är på hoppbanan. Vi kommer att träna markarbete och hoppning som ger oss verktyg att arbeta vidare med hemma samt en väl förberedd häst inför em pass.

Tredje passet är vi tillbaka på terrängbanan och kommer att prova våra utvecklade kunskaper över passande terränghinder. På banan finns banor från 60 cm upp till 100 cm så det finns att träna på för de flesta!

Vi har för avsikt att hålla två grupper exklusivt för de ryttare som har tänkt att rida lag SM för Trossnäs. Dessa grupper kommer att tränas med sikte mot att förbereda ryttarna och deras ponnyer/hästar för den kommande utmaningen!

Träningstillfälle nr 2 kommer att vara en möjlig uppföljning från det första tillfället så vi uppmanar särskilt alla våra lag SM ryttare att försöka deltaga i båda kurserna för maximal hjälp.

Pris: Vid anmälan och betalning för båda kurserna (två tillfällen med totalt 6 pass) 1200 kr + ev banhyra 150 kr/dag ej medlem, 100 kr/dag för medlem.

En kurs 700 kr + ev banhyra 150 kr/dag ej medlem, 100 kr/dag medlem.

Enstaka pass (om det finns plats) 300 kr + ev banhyra 150 kr/dag ej medlem, 100 kr/dag för medlem.

Anmälan sker till mail This is a mailto link och åtföljs av anmälningsavgift till
alt. 1 swish 0738-133 100
alt. 2 till konto 8336-0, 018 140-8

I din anmälan skall du berätta kort om dig, din häst/ponny samt vad ni gjort hitintills och vilka dina mål är kortsiktigt och ev långsiktigt.

Då vi är osäkra på om fredag+lördag eller lördag+söndag är det som passar bäst önskar vi även att du anger vad som passar bäst/alt inte passar så skall vi ta beslut efter hur majoriteten kan!

Skribent: Caijsa Flygare
Epost: Adressen Gömd

 

Vill du träna fälttävlan på Trossnäs? Klicka här!

Nyheter från distriktet.

Postadress:
Trossnäs FRK Karlstad - Ridsport
Caijsa Flygare, Årås 78
68694 Rottneros

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info