Hoppa till sidans innehåll

Om Trossnäs FRK


 

Trossnäs Fältrittklubb är en liten klubb med stora ambitioner. Klubben bildades 1993 av en grupp ideellt arbetande entusiaster. Under årens lopp har en komplett anläggning för fälttävlan sett dagens ljus.

Familjerna på Trossnäs Gård, 2 mil väster om Karlstad, har upplåtit mark för terrängbanan. Till dressyrbanor, hoppbana och klubblokaler disponerar vi Trossnäs Fält (Värmlandsbrigadens fd. övningsområde som numer även det tillhör Trossnäs Gård).

”Midsommartävlingarna på Trossnäs” har blivit lite av en tradition inom fälttävlan. År 1996,2002 och 2005 avgjordes Svenska mästerskapet för juniorer på våra banor.1998 hade vi Nordiska mästerskapet för ponny, vår MSV A är en årligt återkommande viktig klass i uttagning till Europamästerskapet för ponny. Lag-SM för häst avgjordes 2003 och 2006 avgjordes Lag SM för både ponny och häst hos oss. Vi har även haft internationella tävlingar på våra banor. Som enda fälttävlansanläggningen i i Värmland genomförs årligen även distriktsmästerskap. Förutom fälttävlan anordnas även dressyr och hopptävlingar.

Vi anordnar träningar, tävlingar och seminarium/föreläsningar för alla nivåer. Vi har även funktionärs utbildningar och funktionärsträffar, eftersom fälttävlan är en enormt funktionärskrävande sport så gäller det att få ihop ett glatt och inspirerat gäng annars går det inte att ha tävlingar. Många av våra grannklubbars medlemmar är med och hjälper oss när det är tävling, och vi brukar även hyra in oss hos dem när det är stora tävlingar så vi inte får plats på vår anläggning.

Bygden ställer upp med stallplatser när det är tävling och vi brukar kunna skrapa ihop ca 170 boxar på en radie av 7 km från Trossnäs fält!

Varmt välkomna till oss!

Trossnäs FRK Karlstad - Ridsport

Bildad 1993-01-01
Föreningsnummer 30064-48
Postadress Marie Kihl, Hökerud Täppan 2
66592 Kil
Fakturaadress Marie Kihl, Hökerud Täppan 2
66592 Kil
Telefon [saknas] Information
Mobil 0703662809
E-post This is a mailto link
Hemsida https://www.trossnasfrk.se
PlusGiro 9216889-7
Organisationsnummer 873202-0949
Föreningens hemsidor

 


Vill du träna terräng på Trossnäs? Klicka här!


 Ska du betala anläggningsavgift? Se här

 

Vi tar swish! Betala din medlemsavgift snabbt och säkert.


På förekommen anledning vill vi påminna om reglerna för utnyttjande av föreningens terrängbana!

När du betalar avgiften förbinder du dig att följa de regler som gäller.


Nyheter från distriktet.


Svårt att hitta hit? Här har du vägbeskrivningen till våra banor.

Postadress:
Trossnäs FRK Karlstad - Ridsport
Marie Kihl, Hökerud Täppan 2
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info